fredag 29 september 2017

Hundar alltså

Våra hundar är ju självklart det goaste som finns, med alla sina olika egenskaper.  Ditte, som i sin truliga grinighet är den mest tillgivna man kan tänka sig. Sitter nedanför trappan till övervåningen och ylar när husse vaknar - för hon har helt enkelt ingen lust att gå upp och säga hej. På promenaderna går det i låååångsaamt, ända tills man vänder och ska gå hem - då är hon först. Och så självklart om det finns något ätbart - då blir det fart i benen!


Citrus som vid tio års ålder fortfarande vispar runt som om hon vore en valp, hon låtsas vara rädd och undergiven - men det är bara första klassen skådespeleri. En liten kaxig dam är hon, som har koll på det mesta


Och så nytillskottet Ella, som skäller på allt och alla (även om det är mycket bättre nu), tycker allt nytt är läskigt - tom en kruka i trädgården kan bli utskälld om den varit ouppfostrad och flyttat på sig. Men ändå lyckas hon vara tuff och framåt. Hon älskar att mörda foppatofflor, och en av skatungarna börja minsann bli en vän. En liten fotslickare och gosegris är hon också.

 Sova i soffan är skönt. Och kan man inte nå mattes tumme 
(jodå, hon gillar fortfarande den!)...
...kan man ju sova med tuggbenet i munnen.. 😍

3 kommentarer: