fredag 6 november 2020

USA-valet


Det blev den där rysaren som ingen ville ha i presidentvalet i USA. 
Tack och lov kommer Biden att vinna, det är klart nu även om alla röster inte är räknade än.
Trump bär sig åt om den jättebaby han är, muttrar och puttrar om att hans presidentskap blivit stulet, att alla fuskar utom han, att hade man bara räknat "de riktiga" rösterna" dvs bara de som lämnades på valdagen, hade han vunnit, osv i all oändlighet. 👶
I natt gjorde han något som skull föreställa en presskonferens, men det var en nästan 20 minuter lång, velig monolog där han anklagade alla som inte håller på honom för bedrägeri och fusk.
Det enda som hände var att flera TV-bolag avbröt sändningen innan han var klar, och många av de högre republikanerna vänder honom ryggen.
Han är sjuk i huvudet helt klart.
Hoppas det inte blir alldeles för tokigt innan de får ur honom ur Vita Huset.

Jag har fortfarande problem med värken och huvudvärken, magen krånglar också, men det beror på att jag är trött. Passar på att vila nu när vi inte får träna och spela, eller rättare sagt greja hemma.
Idag gjorde en stor gryta kycklingcurry, och häromdagen blev det en rejäl omgång kålpudding.
Det är så skönt att fylla frysen, och slippa stressa med matlagning.

I morgon kommer Daniel, Karin & Eva på middag. Det ska bli jätteroligt, Eva har inte varit hos oss förut. Lustigt nog har hon varit många gånger hos grannen tidigare, de har känt varandra i många år.
Förhoppningsvis kommer Linda och Martin också, men det är inte helt säkert, Linda mådde inte så bra förut.

Var och köpte en ny mikrovågsugn till mamma idag. Hennes ä på väg att ge upp, och hon är i behov av den eftersom hon värmer mycket mat i den. Fick också tag i ett batteri till hennes mobiltelefon tackolov, hon vill absolut inte ha en ny.. 😉

Nu blir det vila i soffan. Thomas jobbar, hundarna sover och jag ska se om jag hittar något bra att kolla på. 
Och äta lite glass. 😋

Ha en go helg! 💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar