lördag 4 december 2021

Mera snö

Jodå, nog har det ramlat ner mer snö i vår stad.
Kallt är det, men väldigt vackert. 
Kroppen mår inte bra alls, är sliten av det senaste årets ups and downs. Snöskottning är väl inte det min skruttkropp behöver precis, men även om det kostar ett par dagar av smärta och vila är det faktiskt lite mysigt att kunna hjälpa Thomas så det inte blir för tufft för honom. Att skotta när han kommer hem från sitt fysiskt tuffa nattjobb är ganska tungt, men han gör det utan problem - och skottar förstås gräsmattan först av allt. 😉💗

Jag körde Daniel och Karin till Landvetter igår, de skulle ut på äventyr ett par dagar. Till Paris närmare bestämt. Vi tillbringade hade en trevlig stund med fika, och sedan lika kul i bilen. Resan tog mycket längre än vanligt pga väglaget, men tiden gick fort i deras sällskap.
Nu hoppas jag får en härlig upplevelse i Paris.

Ella är inte riktigt som hon brukar. Medicinen har ju inte nått sin fulla effekt ännu, och hon mår inte bra. Sover hårt och mycket, är ganska osäker i rörelserna och släpar bakbenen ännu mer än förut. Hon verkar vara yr och är väldigt nära hela tiden. Trots det är hon ännu stissigare på promenaderna säger Thomas, så vi får väl se hur det blir med allt.
Det är ju bara i början av utredning och behandling ännu.

Fler bilder från trädgården, nog är det vacker ändå..







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar