fredag 22 juli 2022

Äntligen, äntligen

 Vem kunde väl tro att när Linda flyttade hem till oss den 25 april skulle det ta 12 veckor och två dagar innan hon äntligen kunde flytta hem igen?!

Det var sagt att det skulle ta 2 -6 veckor beroende på hur mycket fukt det var. Eftersom Bostadsbolaget varit envisa med att det inte skulle finnas fukt i golver, räknades det med två veckor.

Men så började det. Förman som skulle sköta renoveringen hade en mängd andra jobb parallellt vilket gjorde att det kunde stå still i flera veckor utan att någon var i lägenheten. Ibland bilades en kvadratmeter, och sedan hände inget allas. Efter 3 veckor s bilande och 3 veckors stillestånd kom man på att det visst var väldigt fuktigt iaf, så du skulle fukttekniker (?!) komma dit och mäta, sedan började torkningen... Så här har det varit i tre månader. Tom sista dagen krånglade det, och entreprenörer ville skjuta på inflyttningen en dag till.

Men denna ilskna kärring hade fått nog för längesedan, och det insåg arbetsledaren och helt plötsligt fungerade allt.

Igår flyttade Linda hem igen, och det är nog väldigt väldigt skönt för henne.

Men det har funkat väldigt bra att ha henne här, och det blev lite lättare att vänja sig att vara utan Ella när hon och småttingarna bodde här.

Badrummet har iaf blivit väldigt fint, och Linda är nöjd.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar