söndag 18 september 2022

Myslördag

Igår  kom Daniel hit på middag. Vi hade några mysiga timmar med Frölundahockey, Chili con Carne, äpplepaj & vaniljsås och en massa prat (förstås)
Imorgon åker han på jobbresa och på onsdag kväll bär det äntligen av till Rom och Karin. Han längtar tokmycket, så tiden går nog ganska långsamt.

Melvin har fått några tetiga ryckningar i huvudet efter tandoperationen. Vad det beror på funderar vi på hela tiden, är det inte bättre i morgon får nog veterinären ta en titt. Men antingen är det något som trycker på någon ner, eller om han kanske fått en tia-attack. Det fick ju Fred och Ditte några stycken, och de hämtade sig bra varje gång. Det är inte så mycket att göra mer än att se till att de får i sig näring och vätska.
Men han är seg, Lindas lille farbror, så det kommer säkert bli bra.


Melvin och Kiara myser


Melvins favoritsysselsättning när han är hos oss:
Sova i min säng, och knô ut mig så mycket det går...

Innebandyn blev en blandad kompott. Jättekul att träffa en av killarna som varit borta på utbildning på annan ort några månader. Han är störtgó och det så roligt att han är med igen. Överhuvudtaget så är den här gruppen en av de roligaste jag "jobbat" med, de är snälla, omtänksamma, duktiga innebandyspelare och totalt och fullständigt hår av hin hela gänget. Massor av skratt, men också svarta blickar och puttermutter.
Idag spelade vi ok första perioden och delar av sista - men den andra var inget vidare. VI förlorade matchen, skitans, men nu vet vi hur vi inte ska ska spela.
Förhoppningsvis lär vi oss något också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar