fredag 22 juni 2007

Idag...

...har det varit en händelserik dag.
Var med Dottern på KappAhl på Mölndals Bro, så hon fick träffa sin handledare inför praktiken i skolan. Hon var jätteglad när vi gick därifrån, tjejen verkade mycket trevlig, positiv och engagerad. Så trots att hon egentligen ville vara på ett annat ställe, tror hon att det ska bli väldigt bra där. Skönt!
Sedan kom våran Annika! Har inte sett henne på två år så det var skitkul. Bara att få en go Annikakram och få se det goa leendet och höra garvet igen, var toppen! Har saknat henne gôrmycket! Uppskattade enormt att hon tog sig tid att komma en stund, vet hur lite tid och mycket att göra hon har på "semestern".
Valparna och Ditte fick diarre och vi blev lite oroliga, så jag åkte till veterinär Eline med dem. Hon undersökte dem noga alla sex, och kom sedan fram till att det förmodligen var obalans i tarmsystemet. Fick köpa något som heter Zoolac som är någonslags goda magbakterier. Och kors, det har hjälpt redan - allihop är märkbart mycket bättre!
Också min Sambo är bättre, klådan har släppt lite. Jag köpte den nya "mirakelkrämen" Zona till honom. Han har använt den sedan igår, och har redan märkt skillnad. Tänk om!!!! Så mycket vi försökt med under de senast åren och inget hjälpt. Tänk om laxäggsskalenzym(!!) skaulle göra tricket.
Isf HEJA NORGE! Eline = norska, Zoolac = från Norge, Zona = oxå från Norge... ;-D

Glad Midsommar!

Snurrig idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar