torsdag 27 december 2007

Det går så fort!

Och så var julen redan över. Konstigt att man blir lika förvånad varje år! Även om vi inte gjort så mycket, varken i matväg eller julklappsinköp, är krävs det ju ändå en viss planering och uppladdning. Det är som när man lagar middag - man handlar och står vid spisen i timmar, och sen äts det upp på tio minuter.

Vad är det starkaste minnet i år? Nja, det måste nog vara njutningen av att äta mammas sillsallad, parfymen jag fick av min goa familj och när Sambons systerdotter, 19 år, öppnade paketet från sin bror. Hennes min och den mycket avmätta tonen i ordet "Jahaaa?" måste upplevas och framför allt broderns otroligt engagerade, roliga och envisa förklaring varför ett USB-minne på 4 GB var den absolut bästa julklappen hon någonsin fått. Man måste nog ha träffat dem för att få bilden, men jag lovar, det var något av det roligaste jag varit med om - när det gäller julklappsutdelning iaf.

Sitter just och tittar på en brittisk komediserie - Skenet bedrar. Den handlar om den viljestarka och "wannabe Lady" Hyacint Bucket (enligt henne uttalas det Bouqét), hennes stackars man Richard, den ständigt ömhetstörstande systern Daisy och den sluskige svågern Onslow, den karltokiga systern Rose och deras senile sexgalne far. Den är sanslös rolig!

Imorgon är det hockeydags igen! Ska bli spännande att se om Roger Melin kan få lite jämnhet i matcherna. Idéerna han har så här långt matchar ungefär det vi pratat om hemma: sätt in Michael Holmqvist som center, få igång ett snabbare och rörligare backspel, kör zonspel istället för man mot man. Frölundaspelarna (många iaf) är ju ganska små, snabba och tekniska så det passar nog bättre. Hehe, man kanske skulle bli tränare... ;) Nåja, det ska ju funka oxå, vi får väl se.

I vilket fall så ska vi till Scandinavium i morgon - skitkul!


Seg idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar