lördag 26 juni 2010

Bara en liten talle kvar...

Jaha, nu börjar huset bli återställt efter valpperioden! De senaste tre dagarna har tre av valparna flyttat till sina nya hem, bara Elvis är kvar. Vi får se om vi hittar ett bra hem till honom, annars vet jag ett par stycken här som blir lite nöjda.. Han är ju ursöt, men fem hundar till vintern..? Njäääee, jag är väl inte jättesugen.. Men... Han är fin.. Och charmig.. :)

Nu måste jag snart fixa de bitarna som är kvar av förra säsongen, typ aktivitetskort och sådant. Daniel har fått plats i a-truppen, jag fick helt plötsligt reda på att jag räknas som lagledare och herransvarig - hm... Vi får se vad det blir med det...

Thomas har det tufft på jobbet. Ja, inte bara han, utan det är lika för alla. Anledningen är de som nu ska föreställa chefer (på lägre nivåer). Det är en fd fackrepresentant, han unge son (!!) och en annan gammal spårvägare däremellan, som gör livet surt för sina fd arbetskamrater. Jodå, alla har de jobbat som tekniker tidigare... Nu har de kommit upp sig och det verkar som att de tar diverse olika beslut - bara för att de kan. De har ingen grund och ingen orsak till besluten de tar, kan inte motivera dem, hotar folk som protesterar eller säger emot, flyttar på folk, ändrar tjänster, ändrar skiften, kommer med orättfärdiga beskyllningar... Och eftersom den ene är chef över den andre, är det svårt att komma runt dem. Jag hoppas gubbarna kan sätta sig och skriva ner allt (det kommer bli mycket!!) och går till ledningen alt. styrelsen. Det börjar bli trakasserier och personförföljelser och det är illa, mycket illa. Man kan ju undra när facket vaknar? Jag avskyr verkligen när människor missbrukar sin tjänst till att bli maktfullkomliga översittare! Men jag tror att de kommer att få stryka på foten. Om det jag fått höra stämmer, kommer det nog att visa sig att en hel del inte gått rätt till.

Nu ska jag åka och handla lite middag, om vi nu kan komma på vad vi ska äta.. ;)

3 kommentarer:

 1. Vad fin din blogg är! Det är skrämmande att läsa om situationen på din mans jobb. Utöver styrelsen hoppas jag att de går till facket också! Sådär får det inte gå till!

  Elvis.. ja vad säger man.. *arrrggghhhh* Han är ju så sööööt!

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Trasslis, du kanske skulle...? Och när det gäller facket, funkar det inte så bra, men planerna är att sparka igång dem.. ;)

  Syrran: Ta det lugnt, jag har förtåndet kvar - ett tag till.. ;)

  SvaraRadera