måndag 21 juni 2010

Sista veckan med valpgänget...

Elvis
I morgon är det dags för veterinärbesiktining, spruta och chipning av valparna. Tänk vad tiden har gått for, de är 9½ vecka redan.. På onsdag, torsdag och midsommarafton flyttar de! Lite skönt är det allt, de är väldigt mycket nu. Fullt ös från morgon till kväll!
En liten pojk har vi kvar, Elvis. Fick ett återbud, och det har varit lite tunt med seriösa köpare. De som hört av sig har väl kanske inte haft riktigt klart för sig att en fyramånders valp inte klarar sig själv 8-9 timmar med en liten rastning mitt på da'n... Både syrran och jag är ganska tuffa när det gäller sådant - har man inte fixat hundpassning, blir det inget valpköp av oss. Då behåller vi hellre valpen lite längre.

Förövrigt rullar livet på. Ikväll var det möte med A-truppen. Det kändes ganska bra, vi har fått in lite äldre spelare som kommer tillföra den där stadgan och seriositeten som saknades från vissa lagdelar förra året. Det ska bli kul, men jag tror jag få lika mycket att göra som förra året.. :/ B-laget behöver ju också mycket hjälp.. Jaja, vi får se hur det blir.

Ongarna är hos sin pappa. Daniel stannar väl två veckor, men Linda ville vara med när valparna flyttar, så hon kommer hem på onsdag igen. Funderar över vad vi ska köpa till Daniel i 18-års present. Han vet inte vad han önskar sig, så det blir en liten nöt att knäcka.. ;)

Är fruktansvärt trött just nu. Värken är inte gó att tas med för tillfället, och valparna tar mycket kraft. Tycker inte att jag räcker till, velar runt och får inget gjort. Var på kontraströntgen av halsen förra veckan, har problem med att svälja. Tackolov så var preliminärresultat ok, troligtvis är det whiplashen som påverkar sväljförmågan. Jag vet ju att det är så, men hade glömt det. Har ju vant mig vid en viss nivå, men efter strumaoperationen har det blivit värre. Det funkar ju, men är ganska irriterande. Eftersom slemhinnorna är torra också, blir det lite struligt ibland. Det var ändå skönt att få gjort den kollen. Det har ju varit lite mycket de senaste åren, så man blir lite nojig, tror jag.

Jahaja, det blev mest gnäll idag. Får väl ta mig i kragen till nästa gång. :)
Trött och värkig idag

1 kommentar:

  1. De är så söta era valpar!! Badrummet... händer inte ett smack.. jag ska åka och halshugga hantverkarna verbalt i morgon tror jag!

    SvaraRadera