söndag 17 juli 2016

Dagstur till Helsingborg

Idag åkte Linda, systrarna och jag en sväng till Helsingborg för att hälsa på pappa och Elisabeth. Det blev en mycket trevlig eftermiddag, med den alltid lika goda landgången med räkor och lax, och sedan en otroligt god Budapestlängd som förut att vara glutenfri också var laktosfri. Grymt för Lindas mage :)
Sällskapet var trevligt som alltid, och det är så roligt att träffa våra skåningar. Önskar bara att det kunde bli lite oftare.


Vädret var grått, trist och regnigt och det var väldigt mycket trafik på nervägen. När vi åkte hem hade det lugnat sig lite men folk kör verkligen som tokar, de ingen koll alls.

När vi kom hem hade Thomas jobbat på i trädgården. Ändrat kompostgallerstaketet stå hundarna har lite större plats att springa på (och så kan de skälla ännu mer på hundar och deras ägare som gärna använder vår trädgård som rastplats). Han hade plockat bort brädor som låg vid bersån, så nu får vi ännu mer plats att plantera buskar eller blommor på ;)
Funderar på att köpa lite mer vinbärsbuskar till odlingslådan, rosor att planera vi vindskyddet och klätterväxter runt bersån. 
Vi får väl se vad det blir.

Ingrid Bergmanrosor är det vackraste jag vet
Hade sådana när vi bodde i Järnbrott och saknar dem.
Har inte hittat några fina plantor i år, men hoppas det kommer in snart!
Bilden lånad från nätet


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar