söndag 23 oktober 2016

Söndag hela da'n

Det blev ingen övningskörning eftersom Linda blivit dålig. Men tog en lite sväng till Kvantum där jag beställt en glutenfri räksmörgås till henne som överraskning. De gör väldigt goda räkmackor med färska räkor, och man kan tom ringa samma dag och få en glutenfri. Lyxigt!

Sedan har det blivit en lugn dag med älsklingen. Det är synd om honom, han fick sjukskriva sig igår efter att dragits med smärtor i revbenstrakten. Nu utvecklades det till ett ryggskott, så han stapplar runt och har ordentligt ont. Han har tröstat sig med hockey, fotboll och nu Formel 1 i livesändning så han har det ganska bra ändå.

Jag har kört några maskiner tvätt och nu har vi precis ätit hemlagad pizza som blev gôrgod. Enkelt och snabbt när man är hungrig. Vi har dessutom upptäckt att de färska, glutenfria pizzabottnarna från Pops Bakery är de absolut godaste. Inte jättestora, men med mycket mojs på blir man proppmätt ändå.

Tillverkning pågår

Klar!

2 kommentarer:

  1. Vilken lyx att kunna beställa glutenfri räksmörgås. Tål visserligen inte räkor men hade varit glad om jag kunde beställa en glutenfri macka överhuvudtaget :-p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smörgåstårtfabriken i Majorna om du är i stan! Har dessutom världens godaste smörgåstårtor som man kan få både glutenfritt och laktosfritt. Fast vi brukar ta räkfyllningen.. xD

      Radera