torsdag 3 november 2016

Ledsen Kiara

Haft en ganska skön dag idag. En del telefon, lite småplock här hemma och på eftermiddagen åkte Linda och jag ut en sväng för att handla. 
Väl hemma igen hade jag tänkt sätta på ett storkok med kalops, fick tag i fin fransyska på extrapris.
Men se det blev det inte.
Linda ringde en kort stund efter jag kommit hem och berättade att Kiara hade fått en allergisk reaktion av något slag. hon var svullen runt ögonen, nosen och runt bröstkorgen. Så det var bara att hysta på sig kläderna igen, in i bilen och styra bilen till Blå Stjärnan.
Väl där behövde vi inte vänta så länge. Veterinären gav en spruta kortison, tabletter för i morgon och rekommendation på allergikost, sedan åkte vi hem igen.
Nu är hon hyfsat pigg, men stackars Linda vet inte vad hon ska tänka. Svullnaderna flyttar runt, ett tag hade Kiara en stor bula på huvudet, sedan fick en jättestor hänghaka och det sista var fullt med bulor på hjässan. Nu vet jag inte hur akuta allergireaktioner bär sig åt på hundar, men jag känner igen det från mina egna. Har undrat om jag drömt, varit helt knäpp eller blivit ett monster - utslagen och bulorna flyttar sig snabbt över kroppen när det satt igång på mig..
Men tack och lov verkar det som lilltösen mår hyfsat bra iaf. Vad hon reagerat på har vi ingen aning om, möjligtvis om hon lyckats få tag i något ute. Nu ska hon äta specialkost ett tag, och sedan får hon testa sin mat igen. Sedan får vi se.

De här bilderna är några av de jag fått av Linda ikväll:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar