onsdag 30 januari 2008

Förberedelse

Sitter och slötittar på en film med Tommy Lee Jones, denne superhäftige skådespelare. Har sett filmen förut, men den är hyfsat bra så det funkar att slappa till den. Dator är som ni märker oxå på, mailar innebandylaget och borde skriva informationsbladet till br-föreningen.
Dricker en kopp kaffe och försöker förbereda mig. På vadå??

Ska ut på kvällsrundan med hundarna förståss. Har blivit vansinnigt bortskämd den här månaden, Sambon har ju haft semester. Då behöver jag inte gå ut ensam, fördetmesta inte alls på kvällen. Men ikväll gör han sitt första skift efter ledigheten så nu är det slut på slappandet... Och just nu känner jag mig helt omotiverad, alla fyra jyckarna (ja, Kola är här ett par dagar) ligger och sover i sofforna och jag har ingen lust. MEN, nu kommer det stora mennet: det ska bli storm och regn om ett par timmar så jag kommer att ångra mig om jag inte går...

Hahaha, det här låter ju som den där reklamen på radio: en bloggare talar om för sina förmodligen obefintliga läsare att han ska gå och dricka ett glas mjölk... Mao, bara bladder.. ;D

Annars är det lugnt och skönt. Tonåringarna är här denna veckan, mysigt. jag håller på att samla in svar från killarna i laget om de ska följa med på en cup i maj, vi planerar att åka till Falun. Intresset är faktiskt oväntat stort, av 31 grabbar har redan 21 tackat ja, fem är osäkra och bara tre sagt nej. Hjälp, vad ger vi oss in på ?? Vi blir nog 4 eller möjligen 6 vuxna men det ska väl gå bra.

Sonen lär blir ordentligt berest: Thailand med pappan i februari, Falun 1 maj och sedan Prag med skolan en vecka 10 maj. Kul för honom, men det lär bli djupa hål i plånboken... ;)

Men innan dess har jag förhoppningsvis ett fruktansvärt roligt besök att vänta. R, en engelsk vännina sedan början av 80-talet kommer ev hit på besök. Vi har inte träffats sedan 1987 tror jag, så det ska bli skitkul! Vi har haft väldigt roligt ihop, och har en väldigt speciell känsla för varandra. När det har hänt något speciellt i våra liv, både bra och dåligt, har den andra ofta känt på sig det och ringt för att kolla. För det mesta har känslan varit riktig, när hennes mamma dog, när jag hade några jobbiga upplevelser är några tillfällen. Att vi sedan födde barn med fem dagars mellanrum och utan att veta det gav flickorna samma mellannamn är oxå en sådan lite knepig sak, som vi haft roligt åt. Hoppas verkligen att det blir av!


Förväntansfull idag

2 kommentarer:

 1. Aaagh! Har just kommit in från MIN kvällspromenad. Att ha Sally här känns nästan som att ha Ditte här - lite skillnad är det men inte mycket.
  Tänk att du och R fortfarande har kontakt - inte dåligt!
  Var snäll mot Kola - hon känner sig inte som sig själv just nu. Övermodig ibland - undermodig ibland.
  Kram//M

  SvaraRadera
 2. Hahaha, övermodig har hon varit - i min säng och i mitt knä. Undermodig var hon nog när T tittade på Frölunda i tisdags... ;)
  kramar//L

  SvaraRadera