lördag 12 januari 2008

Vojne, vojne!

Jag har nyupptäckt alla mina dubbelhakor! Att de fanns visste jag - men att de var så många!!!??? Undrar om de är käkmuskler som har ramlat ner??

Orsaken till upptäckten av dessa "nya" sidor av mig själv beror förståss på den där killen som helt plötsligt stack en mikrofon i ansiktet på mig när jag höll på att kamma till Ditte på My Dog-utställningen förra helgen. Han frågade snällt och artigt om han fick ställa några frågor, och jag hann inte mer än att tänka att "Så bra, det är radio - då syns inte när jag fipplar" när det dök upp en stor kamera oxå. Och då var det lite försent att spela skygg kändis. Alla normala tankar i huvudet försvann, och vad jag svarade på frågorna, fick jag till viss del reda på idag, när inslaget sändes på Kanal Lokal Göteborg. Snälla som de var, hade de klippt bort det mesta av svamlet... Bla mitt svar när han frågade: "Vad tycker du att din hund och du har för likheter?" Och tackolov var det bara våra lilla lokala tv-kanal, så jag slipper att bli rikskändis.
Hehe, och nästan inkognito är jag ändå - de döpte om mig till L Säl... Det är faktiskt sant! ;D

Men Ditte var ju söt förståss!! Och det var väldigt kul på utställningen, med alla Hipperdippare (valpköpare och andra mao) som var med och förhöjde trivseln rejält. Vilket också har gjort att jag, som definitivt aldrig har varit någon utställningsfreak, ser helt plötsligt fram emot vårens och sommarens härliga utomhusutställningar. :D

Fast helst utan tv-inslag... ;)

Resten av helgen funkade oxå bra. Den började ju redan på torsdagen med innebandy, fredagen funkade bra med både hundutställning och innebandy, lördagen blev det hundutställning, hockey (!) och innebandy. På söndagen var jag ute och körde bil i snövädret, och sen blev det mest soffan - isch vad ont i kroppen jag hade... Men summa summarium, det var en gôrkul helg!

Veckan har sedan gått i blåstens och regnets tecken, har varit "dyngsur" mer än en gång... Skolorna har ju börjat, så nu är det slut på sovmorgnarna, iaf varannan vecka. ;)


Ps: Mitt svar på frågan?? "Eeeh, njo, nja, eeeh, det är nog pälsen och att vi gillar godis!" Lite tacksam får man vara för att de redigerar inläggen... ;D
Soffliggare idag
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar