onsdag 6 februari 2008

Attans hosta

Usch så trött jag är. Halsontet byttes i slutet av förra veckan mot hosta. Och den var värre än värst och envisare än synden. Lite bättre har det nog bivit, men långt ifrån bra. Har träningsvärk i både mage och rygg... :/
Hehehe, fast då får jag ju iofs kasnke muskler någonstans.. ;)

I natt åker Sonen till Thailand. Så skönt det hade varit att åka med! Dottern är lite dämpad, hon och hennes lillebror har aldrig varit åtskilda så länge, kom hon på igår. Hon vill inte åka med, och har tackolov inte ångrat beslutet att stanna hemma, men lite avis är hon ju ändå. Vem vill inte till solen just nu?!
Han är ganska rastlös, Sonen, har väl resfeber och han funderade oxå över att vi inte heller hade varit ifrån varandra så länge. Men det är ju inget som han grunnar över, utan hans oro var en helt annan. Han är minst sagt nervös inför rumsfördelningen... Han vill under inga omständigheter dela rum med sin "styvsyster". Han kom på det i bilen igår, när vi varit och vaccinerat honom. Och fick ett smärre utbrott. Jag fick säga till honom att han ska ta upp det med sin pappa innan de åker - annars går han ju bara och oroar sig i onödan...

Idag ska de sista tågbiljetterna till Falun komma. Sedan är den jobbiga biten med bokningar klar inför cupen i maj. Nu håller jag på att samla in defenitivsvaren om vilka som ska med - hoppas det inte blir för många överraskningar så planeringen spricker. Det räcker med att en av tränarna har meddelat att han och hans son förmodligen hoppar av pga sonens hetsiga temprament... Nu hoppas jag att jag kan få pojken i fråga att ta sig i kragen, och uppföra sig bättre mot pappan. Då kanske jag kan få ledaren i fråga att ändra sig. Det hade varit en verkligt stor förlust om dessa två inte åker med. Tränaren är en mycket ödmjuk, engagerad, duktig och sympatisk person, som de flesta killarna lyssnar på, grabben är en härlig kille (när humöret inte tar över...) och mycket duktig innebandyspelare. Hoppas, hoppas...!


Promenerar idag

2 kommentarer:

 1. Hejhej!
  Hur går det med förkylningen?? Bättre hoppas jag!
  Hoppas du lyckas med grabbens humör och uppförande... låter som en utmaning!
  Kramkram!!

  SvaraRadera
 2. ho-ho!! hur är läget? din hosta har flyttat norrut, maja har 39.5 och hostar konstant! nu börjar det killa i min hals också suuuuck!
  var ute på en riktig långprommis med morrten idag, han tog nog ut sog lika mycket som jag (klättrade i bergen) för sedan dess har han legat och sovit, inne i sin bur!!! undrade vart han tagit vägen och då låg sötisen där inne och snosade! länge!!
  hoppas du har det bra!!

  SvaraRadera