onsdag 11 november 2009

Hahaha, det här är underbart!!


Det är det roligast vi gjort i innebandyn på länge :D


*********************************************


Hem / NYHETER FIBK / Familjefejden

Familjefejden
2009-11-11 17:44

Landvetter Wings och Frölunda IBK laddar för en familjefejd som kommer att få Sopranos att verka som en söndagsmiddag. Den 15:e november klockan 11:15 möts de båda lagen i Wallenstamhallen i Mölnlycke.

Landvetter Wings trissade upp förväntningarna genom att värva legendaren Niclas Jihde inför denna division sex match. Vid hans sida äntrar Magnus Augustsson planen för att tillsammans med Niclas skapa innebandyhistoria för Landvetter.
Frölunda IBK var inte sen att svara på utmaningen.

-Vi har efter en tids research lyckats hitta en motståndare som vi vet har en naturlig förmåga att reta upp Niclas Jihde. Och vi har lyckats med denna blixtvärvning. Det ska bli riktigt kul att se den här sammandrabbningen, säger Frölundas ordförande Andreas Jakobsson.

Klubben ringde helt enkelt in den ende spelare som någonsin fått Niclas Jihde att gråta under en match. (Att det var i trettonårsåldern och med hjälp av en del tjuvnyp spelar mindre roll.) Frölunda representeras på söndag av en person som Niclas själv utmanar i sin nya yrkesroll: storebror Peter Jihde. Den här gången är det Peter som är utmanaren.

-Vi är mycket nöjda över att ha lyckats locka ned Peter från Stockholm för att bli Frölundait för en dag. Lillebror må ha det stora innebandykunnandet men vinnarskallar är de båda två, säger ordförande Andreas Jakobsson Det var, och är fortfarande, en galen idé. Jag tog kontakt med Peter för ett par veckor sedan. Vi har därefter smitt planerna ihop i hemlighet. Detta ska bli förbannat kul, avslutar Jakobsson.

Två lag.
Två bröder.
Bara en kan vinna.
Missa inte familjefejden i Wallenstamhallen, söndag den 15:e november klockan 11.15. Föreningen har fått ungefär 150 biljetter till förfogande så först till kvarn...

Uppdaterad 2009-11-11 17:47
Skribent Andreas Jakobsson

******************************************

Haha, gissa vem som har biljetterna...? :D
På strålande humör idag

1 kommentar:

  1. gissa vem som ska stå i klacken och skrika halsen av sig..? ;)

    SvaraRadera