måndag 16 november 2009

Lagledare för Peter Jihde.. ;)

Ja jösses, nu har jag:

* Varit lagledare för Peter Jihde,
* Klappat Niklas Jihde på axeln och sagt att "Nu tar vi er" (hur dumt är inte det på en skala??? Haha)
* Stått på bänken inför en nästan full Wallenstamhall (ca 750 pers på läktarna i en div 6 match i innebandy - hur kul är inte det?)

Det var en mycket rolig dag! Enda smolket är att Daniel skadade sig, fick köra honom till Mölndal där det visade sig att han troligtvis sträckt/töjt ut ett ledband utsidan höften. Men han fick spela nästan hela matchen innan han dök iaf.

Är ruskigt stolt över honom och resten av laget! Det var säkert lika pirrigt för dem som för oss ledare att springa ut på planen inför fullsatta läktare. De spelade väldigt bra allihop, och ledde tom matchen ett tag. I sista perioden lade Niklas Jihde och Magnus Augustsson i ytterligare en växel, och då blev det tufft. Det är en glädje att se dessa två på plan, de gamla takterna sitter i.

Peter var en mycket trevlig bekanstskap. Ödmjuk och mycket trevlig, kämpade för fullt på plan. Till de flestas förvåning orkade han hela matchen, och spelade dessutom riktigt bra.. ;) Att gå runt och presentera sig med ett handslag och "Angenämt" för alla i omklädningsrummet inför samlingen är bara ett exempel på hur han bjuder på sig själv. På bänken peppade han killarna, trots att han i slutet måste varit ganska frustrerad över att inte lyckas dänga till sin lillebror. ;D

Att sedan publiken, både vår klack och Landvetters, var väldigt tysta var trist. Matchen var faktiskt spännande och viktig för båda lagen, det var ju trots allt en seriematch. Men det var inte mycket till hejarop tyvärr. Det får bli bättring, det kom Aga och jag överens om när vi stämde av på telefon på kvällen.

Ett stort tack till Magnus Augustsson som lät oss ta del av detta, till vår ordförande Andreas J som tog kontakt med Peter, till Peter som ställde upp helhjärtat och så förståss till våra killar som genomförde matchen på ett suveränt sätt!

Som sagt, jag är grymt stolt över mina gubbar!Här är de:


Trött och värkig, men väldigt glad idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar