tisdag 19 april 2011

Container, renovering, semester - valpar?

Jaha, då kör vi igen! Thomas har en veckas semester och sliter som attan för att få gjort det han vill. De senaste dagarna har han kört världskrig mot en av björkrötterna (gissa vem som vann det slaget?), han och Daniel har fyllt två containers med björkris, rötter och annat trädgårdsavfall som legat sedan N's tid. Han har börjat sätta upp renoveringsgips i trappan upp mot andra våningen. Han är grym min älskling, jag måste med mutor (mat, kaffe, fotboll) få honom att sluta jobba tidigt, så han inte sliter ut sig.

Under påskhelgen kommer säkert Kolas valpar, hon är så rund och go'. När Linda och jag var i Mölndal och rastade Rollo och Kola, kände jag att juvren börjar bli större. Så lördag, söndag är det nog dax. Syrrans födelsedag är ju på söndag så det är väl en lågoddsare att det blir valpar då.. ;)

I morgon ska Freddan till Blå Stjärnan för ett urinprov, det ska kollas upp att det inte finns någon infektion eller proteiner kvar. Hoppas, hoppas att allt går bra och att provet är ok. Han verkar ju pigg och återställd, men de här rackarhundarna visar ju inget förrän det nästan är försent..
Dippen ska tillbaks på tisdag efter påsk. Då ska de kolla om hon behöver gipsas om, eller rent av kan klara sig utan gips. det har gått väldigt bra så här långt, hon verkar inte speciellt smärtpåverkad. Däremot är hon skitsur för att hon inte får följa med husse ut i skogen, men det få hon stå ut med ett bra tag till :)

Har varit vid graven och planterat lite gula blommor idag, det såg fint ut. Ett säkert vårtecken när man gjort i ordning där. Och när gatukontoret sopar gatorna.. ;)

Annars njuter jag mest av att solen och värmen äntligen är här. Älskar, älskar älskar, våren! Och sommaren! Och lite hösten... ;)

Kram

1 kommentar:

  1. Tusen tack för den fina kommentaren i min blogg! Sånt värmer o peppar då blogglusten inte vill infinna sig riktigt =) Ha en fin kväll! Kram!

    SvaraRadera