tisdag 18 oktober 2011

Hm..

Upptäckte nyss att länken jag lade in från Expressen kopplade min blogg till deras sida, vilket gör att mitt inlägg igår kväll blev mer offentligt än vad jag förväntade mig..

Och då uppstår naturligtvis genast dilemmat med anonyma kommentarer, som jag personligen tycker är väldigt oartigt mot den vars blogg man kommenterar. Jag har varit förskonad från sådant eftersom min blogg varken är intressant eller speciellt provokativ. Den är ju mest för de närmast sörjande och mig själv.
Men jag har bloggande vänner som ständigt råkar ut för det här. Många gånger är det helt ok  men ofta är det elaka, illasinnade, fördomsfulla eller rent dumma kommentarer som är skrivna av människor som jag tror antingen är för fega för att stå för vad de skriver, eller också bara är ute för att jäklas och provocera.

Eftersom det här är min egen fristad, med familj och vänner som ev läser, tar jag mig friheten att plocka bort de anonyma kommentarerna, framförallt de som kan uppfattas som sårande, som förtal eller bara allmänt elaka.
Och är det någon som inte gillar det, finns det många andra bloggar att läsa

Fot i ändan eller kram i regnet - vilket väljer du själv!  :)

2 kommentarer:

  1. Mycket bra, tycker jag. Så gör jag också!
    Stor kram från Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Kram i regnet helst, tack!!

    Kram från Anneli

    SvaraRadera