lördag 29 oktober 2011

Ingen bra helg..

Den här helgen verkar inte bli speciellt bra.

Det började i förrgår med att M, lagledaren för div 5-laget ringde och var stressad o ledsen. För ett tag sedan fick vi till vår glädje tag i en assisterande tränare till B-truppen, en som det verkade trevlig och engagerad kille. Men efter några veckor har han bara gått upp i rök, svarar inte i telefon, sms eller mail, inte heller på FB trots att han är inne och kommenterar annat. Han har verkligen satt oss i klistret. Nu är hon ensam med en ganska stor trupp, som spelar i två serier.. Det sista han gjorde innan han försvann, var att flytta en match mot ett lag som ligger 12 mil bort. Tyvärr hade han inte pejl på att det var högskoleprov och första dagen på höstlovet - halva laget borta, och dessutom har vi både sjukdomar och skador..
Det var nära att vi var tvugna att lämna WO, för Grundsund vägrade att flytta matchen ens ett par timmar. Lagledaren påstod att de hade affischerat orten, så det gick inte att ändra. Men tack vare att antal rockader och några extra goa killar som ställde upp blev vi iaf fullt lag. Men jag fick sitta hela dagen i tfn igår.
Ända fram till vi skulle åka på match mot Pixbo i Wallenstamhallen i div 2. Och den matchen pratar vi inte mer om, året första förlust -  det berodde nog inte på att motståndarna var så väldigt mycket bättre än oss. Jag har funderat många timmar över den, och är fortfarande arg... Så den lämnar vi nu.

Dagens äventyr - ja.. Suck... Jag skulle egentligen inte åkt med, men var ju tvungen eftersom ass.tränaren inte dyker upp. Vad jag sett framemot var ju valpträffen som syrran hade idag. Men det blev inget av det.
Istället tog jag bilen i förmiddags, mötte de andra i stan och sedan körde vi mot Grundsund som som sagt ligger 12 mil härifrån. Stämningen var god, M's killar hungriga, så de stannade på vägen för hamburgare. Vår bil fortsatte. När jag hade kanske två mil kvar, ringde mobilen:
"Hej, kan du komma, vi har krockat!"
Jag trodde de skojade, men så var det inte. Vände och åkte tillbaka ett par mil, och hittade min kompis vid en korsning med hela sidan på bilen intryckt. Som tur var blev det inga personskador, och bilen gick att köra. Så vi fortsatte rejält försenade.
Väl på plats, fick vi inte mycket stöd, utan 20 min efter ankomst blåstes matchen igång. Killarna var nog lite påverkade, och eftersom laget inte var det ordinare blev det ganska rörigt. Första perioden förlorades klart, andra tog vi över. Och så hände nästa olycka. En motståndare sprang rakt på vår målvakt, motståndarens knä träffade J's arm precis under armbågen och sedan hade vi en målvakt som låg och vred sig av smärtor. Grundsunds uppträdande ska vi inte prata högt om - ingen ursäkt till J, inget erbjudande om hjälp, bara någon ur publiken som tyckte att vi skulle ta periodpaus i förtid, för då sparades tid.. Hur tänker de?? Ingen hjälp med sjukvård - en i publiken frågade om de skulle ringa läkarbilen efter fem minuter, och det tackade vi tacksamt ja till. Det var uppenbart att det stod illa till med J's arm och kunde vi få en läkare att titta på det hade det ju varit bra. Kanske bistå med smärstillande - det är ju 12 mil hem också..
Efter ytterligare tio minuter visade sig samma dam igen  och sa att det inte kommer någon läkare. Ok, ambulans? Nja, de hade ju inte ringt för de visste inte vart de skulle ringa. De var bekymrade för att det nog skulle ta en halvtimme innan ambulansen kommer, och då skulle ju matchen vara slut. De hade suttit på läktaren och pratat om det.. Eh, ok? Trodde inte mina öron, och det gjorde inte J heller. Han hojtade att de skulle inte bry sig, vi löser det. Fast inte med de orden, kanske.. ;)
Jag fick fram några stackars Panodil, och de hjälpte nog inte mycket. Sedan körde ett par killar honom mot Göteborg. Sist jag hörde något var de på Kungälvs Lasarett, och rapporten säger troligt armbrott, och det visste vi ju nästan.. :/
Nu hoppas jag bara att det är ett "enkelt" armbrott, så det inte behövs operation.

Ja, just det. Det var ca 15 i publiken. Storpublik alltså.

Så med andra ord.

En skithelg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar