fredag 9 mars 2012

Lite sådär

Hm, inte helt positivt idag, inte.. Vaknade urförkyld, vilket ju inte är så himla käckt. Ska ju till mamma i morgon och fira hennes 75-års dag.. Vill ju inte smitta henne, men det var inget att diskutera när jag pratade med henne nyss - det finns inget som skulle godtas som förhinder. ;)
Lite glad är jag ju att hon inte har bacillskräck!

A-laget spelade näst sista matchen i årets serie igår. Och det var ingen höjdare för att vara snäll. Förlorade med 3-7, när vi borde ha vunnit med minst de siffrorna. Inte bra. Enda bortförklaringen som är värld namnet är att vi hade flera av de "tunga" spelarna borta pga småskador och sjukdomar. tar ju inga risker nu inför stundande kval. Men vi borde vunnit iaf, några killar var mer än lovligt loja i defensiven. Jaja, vi glömmer det.

Annars är det ganska lugnt. Försöker vila så mycket som möjligt eftersom det är ganska jobbigt med värken. Ska träffa läkaren nästa vecka och hoppas att hon ska kunna trolla fram en bra lösning med mediciner. Älskar vårt hus högt och rent, men lite jobbbigt med trapporna just nu. Och att bo nästan på toppen av ett berg är ju inte så smart när man inte ska gå i backar.. ;)
Men det löser sig nog i nästa vecka :D

Nu ska jag njuta av att internettet funkar med det nya modemet (ta i trä!) medan Thomas sappar runt med den nya tv-boxen som äntligen kom idag. Och så här längt har den inte hakat upp sig, och bilden är fin. Så de teknikaliska problemen kanske äntligen är lösta nu..

Ha en go helg! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar