måndag 19 januari 2015

Fortsätter

Förkylningen hör visst till den segare varianten. Fortfarande åker febern berg-o-dalbana, hostan börjar komma och det piper i lungorna. Men det går åt rätt håll iaf.

Himla gott när halsen rosslar
bara 2 PP/per påse (Viktväktarpoints) ;)

Helgen blev därför väldigt lugn. Missade ju matchen i lördag, tråkigt nog blev det förlust.
Var ändå en liten sväng på Mio och tittade på lite möbler som Linda funderar på. Det lär nog bli en hel del tittar till på andra ställen, men favoriter har hon redan..

Det verkar faktiskt som pappa kommer hem redan i morgon. De sista bitarna ska klaffa bara. Helt fantastiskt verkligen! Elisabeth har fullt upp med att planera, fixa och feja så allt ska vara klart när han kommer hem.

Och Anneli kom hem redan idag. Anfallet hade släppt i natt och hon var såpass ok att hon kan klara sig själv. Därför fick hon åka hem, jätteskönt för henne - och oss också förstås!

På fredag kommer förhoppningsvis Daniel hem på middag. Det blir ju inte så ofta, han har fullt upp med jobb och träning. Gott är väl det, men jag måste erkänna att jag saknar våra pratstunder i bilen när vi var på innebandyn. Linda och jag träffas ofta, eftersom hon bor så nära. Vi åker på våra turer till Kvantum och hon kommer hem o fikar ganska ofta. Det är jag glad för!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar