tisdag 23 februari 2016

Det ljusnar

Nu har ljuset kommit, även om det är ruggigt, regnigt och blåsigt stundtals. Emellanåt tittar solen fram och avslöjar de smutsiga fönstren och allt vinterdamm. Men det får vara så ett tag till, har någon skit i kroppen, för det räcker att torka köksbänkarna för att svetten ska spruta och knäna darra. Ont i halsen, huvudet och småfebrig.
Men det går ju över igen..

Ledsamt nog blev det ingen 50-års middag för Anneli i lördags. Vi hade planerat att bjuda henne på Stadt i Varberg, en go middag med familjen på lite festligare sätt. Men tråkigt nog fick Anneli ett bakslag i fredags, ett krampritt anfall behagade infinna sig. Det första på 9 månader, vilket i sig är skönt, men väldigt trist att det kom. Mamma fick följa med till sjukhuset, där hon fick stanna till igår. Jättetrist, men Stadt finns ju kvar, så vi får gå dit vid ett senare tillfälle.
Hoppas du mår ok igen snart, syrran! ♥♥♥

Skulle gått på fotbollskväll med killarna i laget ikväll, äta Fish'n Chips, ta en öl och titta på CL. Men jag är trött, det går tungt med viktnedgången, och småsjukan på det så jag valde att stanna hemma, äta en god och VV- ok middag och kolla på hockeyn med Thomas istället. Och det var skönt, även om nu Frölunda åkte på bonk mot Djurgården, en kul match var det ändå.


Testade häromdagen att göra hemmagjord pizza med ICA's färska pizzakit och det blev väldigt gott. Nu har det också (äntligen) kommit en färsk glutenfri deg som enligt Linda var väldigt god och inte torr. Det lär nog bli fler av de här, och de är så stora att jag kan dela och äta den på två dagar.
Klarar poängen i VV också, även om det får bli poängsnåla måltider resten av dagen ;)

Nu väntar vi på våren, som enligt SMHI tydligen är här. Men det känns väl inte riktigt så än, men vi börjar planera lite inför den iaf. Har ju fina lådor som ska fyllas, och kanske en häck att plantera. Vi får se vad det blir.. Kanske Slingerkrasse och en eller två Ingrid Bergman-rosor?

        Bildresultat för krasse                  Bildresultat för ros ingrid bergman
4 kommentarer:

 1. Åh färsk glutenfri pizzadeg, det måste jag ju testa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den finns på ICA. Köpte på Kvantum Munkebäck :)

   Radera
 2. Hej Lisbeth!
  Ja, det var tråkigt att anfallet kom när ni skulle bjuda mig på restaurang.
  Men det kommer fler tillfällen, så det gör inget.
  Det som var ett bakslag för mig var att det kom överhuvudtaget.
  Man hade ju börjat tro att det var över... ;)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl hoppas att det inte blir fler nu, eller att det åtminstone dröjer ännu längre till nästa. Kramen ♥

   Radera