onsdag 26 september 2007

Veckorna...


En dansk höna


...rullar på fort nu. Tycker inte jag hinner med riktigt, kanske är det mest mentalt orken inte räcker. För roligt har jag - Citrus, valpen, är i busar runt hela tiden och lockar ständigt till nya garv, innebandyn är i full gång (till helgen börjar matcherna), Biblioteket fungerar jättebra nu när Ismet är där och här hemma är det lugn och skönt. Sonen är äntligen frisk från sina förkylningar och kunde börja träna igår - gissa om han var glad! Dotterns uvi har gett med sig och hon mår mycket bättre.

Dottern och jag var på Ikea i eftermiddags. Hade en mysig stund, käkade (inte så gott...) fikade (morotskaka - mums!!!) och tittade runt en stund. Hon vill ändra sitt rum - igen - och då behövs det färg och möbler.. Men det får nog planeras ett tag till medan ekonomin fixas till - det som önskas kostar en del, förståss. Men fint blir det säkert när det en gång blir gjort!

Imorgon är det äntligen dags - Sambon och jag ska för första gången utnyttja våra säsongsbiljetter! Frölundas första hemma match spelas mot Luleå, det ska bli skitkul!

Den danska hönan kräver kanske en förklaring. Dottern, mamma, svärmor och jag tog en utflykt till Danmark för ett tag sedan. Vi hade en skön dag och Dottern tog en del kort. Hönan bor på Ravngården (ravn = bärnsten), där de säljer smycken och en massa annat gjort av bärnsten. Vi var oxå vid Mårups Kirke, en liten 1200-tals kyrka som hastigt närmar sig klitbranten. Det lär nog inte dröja länge innan den rasar ner i havet.

Mårups KirkeBranten nedanför staketet vid kyrkan - här bor det svalor...
Så här högt är det - man hisnar!

Längtar till danska västkusten idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar