söndag 16 september 2007

Yeeeah...

...Sanna vann igen - gôtt. Nu ryker snart Ludmilas rekord, sa hon - det tror jag oxå...
Annars rullar det på. Dottern har börjat sin praktik. Efter en massa strul, verkar det som hon har hamnat på ett bra ställe - efter en vecka trivs hon jättebra. Sonen börjar hämta sig från ryggskadan och ska nog kunna träna sin innebandy igen. Sambon är frisk och har börjat jobba.
*
Just nu planerar jag inget större - håller mig ledig för att kunna stötta Svägerskan om hon behöver hjälp. På tisdag får hon sista strålbehandlingen, sedan är det en veckas vila för att återuppta behandlingen igen. Två stråldoser om dagen i två veckor till, vila tio dagar och sedan någonslags stavar inopererade som ska sitta i tre dagar. Hon var ute i trädgården en stund igår, och man blir ledsen. Denna starka, energiska människa, så matt och orkeslös. Men hon ska bli frisk, hon ska! Min största uppgift är väl egentligen att finnas till hands för henne och framförallt för Svärmor. Det är precis ett år sedan vi begravde Svärfar nu - hon (vi ! ) hade väl behövt lite lugn och ro nu... Men man får inte alltid det man vill, och vi ska rida ut det här också.
*
Äntligen har Citrus börjat tappa sina tänder! Härligt, det blir inte så smärtsamt att leka med henne snart. Att gå över golvet kan nämligen innebära en valp i byxorna - och nämnda valp är inte alltid så träffsäker - hälsenorna få sig ett och annat bett. Eller, det är kanske det hon är - träffsäker, alltså... ;)
*
I veckan som kommer ska vi får ställningarna på huset, nu ska det målas och bankas minsann. Sambon och jag plockade ner markis och allsköns annan bråte från väggar och altanen igår. Klippte ner en del blommor och buskar också. Nu ska det bli fint, må ni tro! Till våren iaf...
*
*
Längtar efter värmen idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar