tisdag 6 december 2011

Vitt

Vaknade till en vit värld i morse. Lite snö, och lite hagelliknande kulor, täcker marken. Lite mysigt faktiskt. Det blir så ljust, och hundarna inte lika leriga. Men det räcker med den här centimetern! :)
Puh, förra året hade vi haft en halvmeter snö i flera veckor vid den här tiden. Känner inget behov av repris.. ;)

Annars? Ja, det rullar på. Thomas har lagt golv på övervåningen, så nu är vi faktiskt nästan klara med "sminket". Lite lister, trappan och toan däruppe ska ju göras också, men vi väntar till efter jul åtminstone. Lindas parkettgolv funderar vi fortfarande över hur vi ska tackla.
Värken är lite utöver det vanliga, vet inte om jag står snett pga värken i nacke och rygg. Vad det än nu är så är det överdj-gt i höger ljumske och knä. Inget jag gör verkar spela någon roll, kan bara hoppas på att det släpper lite snart.
Lilla returen Fiona får ett nyt hem i morgon! J och V är ett ungt, väldigt trevligt par som hämtar hem henne. Gissa om vi kommer sakna lilla busan

Nu är det dax att halka ut med först våra busar, och sedan blir det en sväng till Mölndal för att ta ut syrrans raggsockor.

Fast en sak till: Lille Hugo fick grönt ljus på Huddinge Sjukhus igår. Underbart, nu får han en chans att kanske leva vidare.. Men jag är fortfarande väldigt frågande till Östras agerande..

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    vad härligt att ni "sminkar" lite hemma. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera