onsdag 9 januari 2013

Förlust..

Vi spelade borta mot Stenungsund ikväll. Förlorade igen, men vi (nåja, gubbsen) spelade en j-a bra match. Vi förlorade med 4-1 mot serietvåan, som nog trodde att de skulle ta en lättare skalp än vad det nu blev.
Flera killar är tillbaka efter mer än en månads frånvaro, några ännu längre och med några fler träningar i ryggen kan vi förhoppningsvis plocka en del poäng. Vi har fått en ofrivillig vila dessutom på tre veckor eftersom jag inte lyckats få träningstider - hallbristen i den här stan är idiotisk..

Jag är skitstolt över mina gubbar, som sliter och kämpar och trots tabelläget kommer med gott humör på träningar och matcher.
När man får skitslängar och dumma, diffusa kommentarer från personer som inte ingår i truppen, får jag lite extra energi. Och blir lite arg. Men oftast ler jag.. För jag vet vad jag har.

Jag är förbaskat glad över att få vara med i den här truppen. Alla, oavsett om de är spelare eller tränare, juniorer eller seniorer, nya eller gamla visar hjärta och vilja.

Ni är grymma!

Och vi har inte gett upp!
Bara så ni vet :)

6 kommentarer:

 1. Härligt! Ja jag har varit på några matcher och det blir bättre o bättre spel allt eftersom!
  Fortsätt så!
  Tillgångar har ni och det är bara att fokusera på dem och på en träning och en match i taget!

  SvaraRadera
 2. Förhoppningsvis kan vi ställa upp med fullt lag framgent, med killar som kommer hem från långresor, tillbaka från skador och nytillskott :)Sedan är det ju grymt att ha er på läktaren, man blir lika glad varje gång :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Var tvungen att titta in från din länk hos mig! Vilken fin blogg du har! Den dagen jag blir lite internetallmänbildad så ska jag tjusa till min lite!

  SvaraRadera
 4. Hej Ulrica!
  Haha, jag är jättedålig på det här, det är Bloggers färdiga mall jag använder! Tycker din blogg är snygg som den är, lättläst och "ren" :)

  SvaraRadera
 5. Bara man har kul, är det inte så? Eller det är nog en klyscha =)

  SvaraRadera
 6. Både och.. När man håller på med sport på seniornivå i Div 1 är det lite mer än bara skoj. En hel del allvar, slit och mycket känslor också. Men sport funkar inte utan glädje och kärlek så det är inte bara en klyscha :)
  Lite som barnuppfostran ;)

  SvaraRadera