lördag 18 juli 2015

Puh

Äntligen har jag med Lindas hjälp fått igång datorn igen. Det fick bli en hederlig fabriksåterställning. Såå himla tråkigt, men det var det enda som funkade.
Nu har jag fått igång mailkontot, men alla gamla mail är ju borta. Förhoppningsvis finns det på en säkerhetskopia, men jag vågar inte hoppas på det. Nu har jag äntligen fixat en ny hotmail som jag kommer att använda istället för Tele2-mailen. Kommer ju att vara tvungen att ändra adress i höst iaf, när fiberanslutningen är klar. Så nu blir det bara webbaserat. Då finns ju breven kvar även om datorn kraschar..
Massor kvar att göra, men det får ta sin tid.

Liten sommarmiddag blev det i onsdags. Mamma, Linda, Daniel, Marianne, Mona och Anneli kom hit på en stunds mat och trevligt sällskap. Egentligen var det ju lite kalas, men Daniel och jag har bestämt att vi inte fyller år mer så nu har vi sommarträff istället. Tråkigt nog fick pappa och Elisabeth lämna återbud, men jag hoppas vi kan ses lite senare i sommar.
Trevligt hade vi ändå
Tack för blommor och presenter allihop. Är så glad att ni finns! ♥

Sommarvärmen är ju inte väldigt närvarande i år. Man är glad varje dag termometern orkar över 20 grader. Eftersom det är ganska blåsigt, så blir det fort svalt. Men vi har ju bersån och där tillbringar jag ett par timmar med frukost, kaffe och en bra bok. Och med den nya hobbyn...
Målarbok för vuxna!
Det är faktiskt väldigt trivsamt. Jag är ju inte bra på att rita, men gillar att måla. Och behöver träna motorik och koncentration. Det funkar alldeles utmärkt! Jag klarar till och med att behärska darrande händer! :)

Bildresultat för målarbok för vuxna mindfulness


2 kommentarer:

 1. Skönt att du fick ordning på datorn.
  Jo, webbaserade mailkonton är bäst tycker jag. :) Har själv gmail. Har också ALLT säkerhetskopierat på nätet, dropbox o google drive/picasa. Bilder, dokument. Bilderna jag tar med mobben laddas automatiskt upp till Dropbox. Jag har t.om obetalda räkningar sparade där. Om utifall att... ;)
  Kram o tack för senast! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är för och nackdelar med allt :) Jodå, sparar gör jag men det tar ju evigheter att installera om allt, hjälpprogram, uppdateringar och annat. Men kostar inte dropbox en massa?. Jag slutade använda den för jag fick hela tiden meddelande om att den är full och jag måste betala..
   Tack själv, det var trevligt! Jag kommer ner och lagar bilen (igen) i veckan :)
   Kramen ♥

   Radera