tisdag 18 januari 2022


Det här lilla konstverket är vi alla så trötta på nu. Men vi lär få fortsätta med allt strul den här taggiga bollen har gett oss i två år nu, det är bara att hoppas på att den här mildare varianten, omikron, fortsätter och ingen elakare dyker upp..

Vi ställde ju in matchen mot Munka-Ljungby i lördags, och nu har vi fått fler sjukdomsfall, så vi har lämnat en önskan om matchflytt mot Lund på lördag pga smitta. Vi bör ju inte sitta i en buss tillsammans och vi bör ju heller inte smitta motståndarna.

Det är full snurr nu: svärmor ska flytta in på sitt nya boende redan på torsdag. I morgon ska Thomas och Ronny köra dit de möbler hon ska ha med sig så hon känner sig hemma när hon kommer till sitt nya hem.
Jag tror att det blir bra, det verkar vara ett jättefint ställe, närmaste granne är en småbåtshamn, och bakom huset finns en liten skog.

Pappa verkar trivas hyfsat på sitt korttidsboende, och han får komma hem på fredag. Han kommer att bli överlycklig!

Jag skulle åkt och servat bilen på torsdag, men pga av smittan i laget vill jag ju inte gå hem till Mamma, så idag ringde jag och flyttade den till nästa torsdag istället. Förhoppningsvis ska det vara över för den här gången då.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar