fredag 7 september 2012

Jojo..

Nya tag med sjukvården idag. Upptäckte något jag missat, visste inte ens att det fanns längre - egenremiss! Fick nämligen reda på idag att Lindas väntan på undersökning kommer att bli mycket lång. De tre månaderna har nästan gått, men nu är väntetiden 6 månader. Minst. Suck.
Ringde vårdcentralen och bad att få prata med läkaren. Efter en timme ringde sköterskan upp och sa att läkaren inte skulle ringa, utan vi fick åka till akuten om det behövdes...
Men det var ju inte det det var frågan om!!??
På GEA sa det att det inte kommit in någon kompletterande remiss, det som läkaren lovat ordna. Och med den remiss som hon skrivit skulle Linda få vänta länge.

Jag är så in i märgen trött, ledsen och förbannad på det här nu. Fick börja ringa runt till diverse mottagningar och sjukhus. Igen. Efter ett par timmar i tfn fick jag ytterligare bekräftelse på hur  väldigt lite VC-läkaren har koll på vad som gäller
För att göra en väldigt lång dag kort, så har Linda och jag författat ett brev som hon nu ska skicka till några specialistmottagningar. Hade ingen aning om att man kunde göra så, hade vi vetat det hade vi gjort det för längesedan..
Det finns egentligen mer att säga om en hel del, men det vill jag inte göra här. Inte nu iaf.

Linda blev iaf glad idag när vi upptäckte att Dippen också börjat löpa. Nu får hon behålla Fred i tre veckor till. Eller två.. ;)

Och frånochmed imorgon eftermiddag är det dax att gå in i årets Björnslagsdimma. Alltså innebandycup i klubbens regi, som innebär massor av innebandy, både på bänken, i sekretariat och som tävlingsledare.

Hörs vi inte mer i helgen - ha en riktigt go sådan! Vädret kommer säkert att bli bra, det är det ALLTID när vi har Björnslaget.. ;)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar