onsdag 19 september 2012

Men vad är det här?

Tredje försöket att återställa säkerhetskopieringen - misslyckades..
 Dag 1 var det "Kontakta supporten" och fjärrstyrning av datorn i 2½ timme.
Dag 2 var det "Felmeddelande nr siochså, kontakta supporten" och nu skulle allt funka..
Joho, nähä... Idag, som är Dag 3 Felmeddelande: "Misslyckat pga underhåll av servern"
Fenomenet "Alla känner apan, apan känner ingen" har uppstått - när jag ringde idag visste de vem jag var och tyckte det var pinsamt, eftersom de igår inte visste att det skulle ske ett stort underhåll av servern idag.. Jahaja, och vad hjälper det mig att få höra att jag ska försöka igen på torsdag eller fredag eller lördag och att då kommer allt att funka??

Tror att jag får säkerhetskopiera filerna till både server, extern hårddisk och skiva i fortsättningen. Förra gången gick ju den externa hårdisken sönder, samtidigt som skivan försvann i renoveringsdimman någonstans. Den här gången har jag betalat för ett dyrt säkerhetsprogram (Norton) som skulle var SÅ bra för att jag inte skulle bli av med mina grejor igen - men vad hjälper det? Nu vågar jag inte tro att det här ska gå bra..

Får försöka hitta någon bra datareparatör som kanske kan rädda lite, lite från min gamla dator.. :(
Alla bilder, dokument, mailadresser, allt.. SKIT!!
Vet inte ens var jag ska börja för att få iordning på eländet.

Ljusglimten de här dagarna är iaf att Linda ska få hjälp av Frölunda Sjukhus. Ni som varit med ett tag vet ju vilken soppa det är, och har varit med läkare, diagnoser, feldiagnoser, inga diagnoser alls för oss. Nu har vi tröttnat på hennes nuvarande läkare som efter nästan två år fortfarande bara tar nya prover, som fortfarande inte är bra. Men remisser till specialist blir det inte förrän hon vet vad det är för fel med min dotter. Eeeh, hur var det nu - specialister är något man använder sig av när man själv inte kan lösa ett problem.. Eller?
Hursomhelst fick vi ju reda på fenomenet "Egenremiss". Så Linda författade ett brev som hon skickade förra onsdagen till Frölunda Sjukhus. Där ska det finnas duktiga magläkare. Och redan i måndags fick hon svar på telefon (bara det!!) - de hjälper henne! :) Grymt! Nu väntar hon på ett brev från läkaren. Och de tar inte in någon om de inte kan ta emot henne inom Tremånadersgarantin, så det känns ju väldigt bra.

Jajustdetja.. Björnslaget? Njä, det var inget roligt alls i år. Efter förra årets kanonturnering blev man ledsen över hur tokigt det blev i år. Tänker inte gå in så mycket mer på det, men som jag känner det nu var det mitt sista år. Nästa år sällar jag mig till dem som lugnt och fint och utan större engagemang sätter mig i seket. Känns som det jobbet med sammanställning av körlistor som M och jag gjorde efter förra året bara användes till en liten del, de väsentliga bitarna som spelschema, domarrum, organsiation runt prisutdelning, vad som behövdes i material fungerade inte..
Fysiskt kommer det ta ett tag innan jag hämtar mig, kroppen fick mycket stryk.

Nej, nu har jag gnällt färdigt för idag. Ska nog ta en vilodag från allt idag faktiskt.

Kanske ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar