söndag 13 januari 2013

Mums

Allra först: Grattis till Anneli, min yngsta syster som fyller år idag! ♥

Har haft en lugn, skön helg.

I går lyxade vi till det lite, Thomas och jag. Beställde mat från La Vacca, men var inte sugen på den vanliga pastan eller pizzan. Det blev biff, potatisgratäng och kantarellsås för mig och biff, stekt potatis och pepparsås för Thomas. Och det var verkligen gott! Köttet var så mört att det nästan smälte i munnen, mums! Och att slippa laga själv gjorde ju det inte mindre gott! Ett glas rött till och lite glass efteråt gjorde att resten av kvällen tillbringades i lhalvliggande i soffan.

Idag har jag varit hos Linda en stund. Hämtade Melvin som vi ska passa till i morgon. Hon håller i detta nu på att skölja ur tarmsystemet inför morgonens koloskopi och gastroskopi. Tydligen smakar det vidrigt salt, så hon har väldiga problem att få ner det - och och att hålla det nere..
Stackars min stora, lilla tjej - önskar att du slapp allt det här jobbiga!
Ska spara att par av pannbiffarna jag stekte i kväll till i morgon ;)

Annars? Ja, man blev ju både arg och ledsen när man läste om den äldre kvinnan som blev nedslagen i Västra Frölunda i går kväll, och bestulen på en av hundarna hon hade med sig. Rånare försökt stjäla alla fyra chihuahuorna men hon lyckades hålla kvar i tre.
Hoppas damen snart mår bättre, att de hittar hunden och att de får tag i skitstöveln. Här  kan du läsa vad ägaren till hunden skriver. Det är dottern till den misshandlade damen.

Om man i mörka, kalla vintertider behöver värma sig med fniss, skratt och garv, kan man läsa den här bloggen. Fredrik Backman är en fruktansvärt rolig skåning, boende i Stockholm, med en förmodligen väldigt luttrad fru och liten son. Läs! :)

Kram på er


4 kommentarer:

  1. Tack så mycket, syrran! :D

    Kram Anneli! <3 ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas förkylningen är bättre nu!
      Kramis ♥

      Radera
  2. Usch så mkt våld... onödigt sånt!!!!!
    Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det känns som det bara blir värre och värre.. :/
      Obehagligt..
      Kramen

      Radera