torsdag 14 februari 2013

Halvgrinig

Lite trött på influensan jag dras med just nu. Fördelen med att vara tvungen att äta antiinflammatorisk medicin och Panodil hela tiden, är ju iofs att febern håller sig nere på hyfsad nivå. Men trött är jag, ont i kroppen har jag och hostan är inget rolig. Mår skit helt enkelt.

Naturligtvis är det sådana här dagar man hela tiden ser smala, smärta, vackra kvinnor som käkar sallad, Paleo, LCHF och en massa andra "rätta" dieter och tränar crossfit, gymmar, tränar för långlopp och annat. Och hela tiden förutsätter de, att de som inte gör likadant bara är slappa och lata.
Sådana här dagar tänker jag på när jag käkade tre (!) middagar varje dag och ändå hade ett BMI på 21.. Nös jag två gånger var jag under 18..
Lite deppig blir jag.

Men så har jag ju min fine sambo. Som alltid säger snälla saker. Som inte tycker att han är romantisk. Som helt enkelt konstaterar att jag är xx år och det är inte speciellt realistiskt att tro att man ska vara 25 för evigt.
Och att han älskar mig.
Sedan frågar han om det är ok att byta kanal för det är Europa Leage i fotboll. Och sedan NHL.
Och det är klart att det är.

En romantik som funkar bra för mig.

Nu samlar jag ihop mina volanger och kryper i säng

Hoppas ni får en fin Alla Hjärtans Dag.

2 kommentarer:

 1. En sån fin "romantik" och kärlek. Jag blev riktigt tårögd. På riktigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl kanske så att man måste varit med om lite för att uppskatta den där vardagsromantiken. Allt måste inte vara fina middagar, chokladkartonger och röda rosor.
   Även om det är väldigt trevligt det också ;)
   Så fina ni är som skickade boken till Linda, hon blev verkligen jätteglad.

   Radera