lördag 16 februari 2013

Lördag


Kvantum, Munkebäckstorg!
Ganska trång, men otroligt bra personal,
bästa affären i sta'n :)
 
 
Seg dag idag, precis som jag trodde det skulle bli. Är nog inte helt kry ännu, blev helt slut efter matchen igår.
Vilket väl inte är så konstigt. Vi mötte ett av seriens bästa lag, hade bara 2 femmor och en ombytt målvakt som extra, två killar var krassliga. Och ändå hämtar vi upp ett tremåls underläge, och ett fyramåls underläge..!? De är helt sanslösa, mina gubbar. De slutar aldrig spela, hur jobbigt det än är. De tjafsar inte till sig utvisningar, de gnäller inte, bara sliter.
Inte konstigt att man gillar dem, de är bara bäst - även om vi ligger sist ;)
 
Dagen går som sagt segt. Har städat av köket, satt på tvätt och diskat. Nu blir det en sväng till Kvantum. Ingen favorit sysselsättning, hatar att handla o shoppa. Men min affär är den bästa i sta'n så det funkar. Om man inte kommer i rusningen - det finns nog inget ställe i Västsverige där kaoset på parkeringen är värre.. Men det funkar ju när man är lite sen och folk hunnit åka hem.. :)
 
Hämtar upp Linda på vägen hem. Vi bestämde oss för att äta lite taco's och kolla på mellon ikväll. Thomas jobbar ju så vi passar på. Innan dess blir det hockey, hoppas på vinst!
 
Grattis syster Anneli till jobbet! Hoppas du kommer trivas bra! ♥♥♥
 
Fastnar lite på nätet, läser om meteoriter, eventuell folkomröstning om trängselskatten och om en marijuanaodling i Oslo där de hittat över 100 små hundar som troligtvis är stulna.
Nä, nu får jag sätta fart, hockeyn börjar om 1½ timme ;)
 
Hoppas ni får en skön lördag!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar