söndag 10 mars 2013

Varberg

Så har familjen haft en skön eftermiddag i Varberg. Båda syrrorna var förstås med, så det blev en trevlig dag. Mamma bjöd på Marianne's fläskfilégryta - en väldigt god skapelse med fläskfilé, champinjoner, purjolök, grädde och chilisås. Till fika blev det Almondytårtor, de är väldigt goda och dessutom glutenfria.


"Bara" sex hundar, våra gamlingar fick stanna hemma, eftersom Fred mår väldigt dåligt när det är mycket folk. Han fyller 14 om en månad så det är väl inte så konstigt. Dippen är ju 12½, så hon har det också bättre hemma. Det är väldigt roligt att se lille Melvin (chihuahuablandning) och långbenta Älva (kungspudel) tillsammans. Nu har Älva vant sig, men de första gångerna de träffades var hon ganska fundersam över vad det var för något som morrade runt fötterna på henne. Hon har ju iofs fått träffa valparna vi haft, men det är ju inte detsamma :)

Nu ligger vi hemma i soffan och har det skönt. Thomas tittar på NHL med stängda ögon (det låter från honom dessutom, haha) och jag gör den dagliga kollen på bloggarna.
De börjar bli ganska många nu märker jag - det tar en stund att läsa alla! Men det är ju inte så konstigt, för det finns så otroligt många trevliga, duktiga och underhållande människor som skriver de mest skiftande typer av bloggar. Det är svårt att välja bort en blogg som man fastnat för, så det lär blir en heltidssysselsättning så småningom.. Dessutom, när man väl sas börjar "lära känna" bloggaren börjar man ju kommentera, och då är det ju helt kört. Då är man fast ;)
Men det är ett kul sätt att lära känna nya människor, några av dem jag läser börjar bli goda vänner. Och sådana ska man vara rädd om som bekant.

Vilket gott liv man har ändå. Låt vara att kroppen värker attans, dotterns sjukdom oroar, syrrans ep.. Men just nu ligger jag i soffan, omgiven av fyra knöiga cairn, en snarkande gubbe, och bara myser..

Sov gott därute, och ta hand om er
Kram


1 kommentar: