söndag 12 maj 2013

Ofrivilligt uppehåll

Det var ju inte meningen att det skulle bli uppehåll i skrivandet, men veckan har varit lång.
Förra helgen gick mest i vilans tecken, fick syrran A's jobbiga hosta och det blev inte mycket sömn. Lite feber och mycket värk gjorde att jag mer eller mindre däckade.
Syrran M kom och fikade en stund i söndags, det var en förhandsvisning på hennes lägenhet. På måndag är den "riktiga" - det ska bli spännande att se hur det går!
I tisdags blev det en ny akutsväng till Varberg, syrran A var dålig igen. Åkte hem på natten och dagen efter fick hon ambulanstransport till sjukhuset, där hon fortfarande vilar ut. Hon har det tufft, min fina syster

Dagen efter däckade jag igen, det är visst inte mycket med mina ben nu. Försämringen har kommit fort, sover nästan ingenting pga smärtorna. Kan inte gå speciellt långt heller, för nacken börjar ge sig pga kryckan. Det är fruktansvärt frustrerande, kan ju inte göra något. Vill ju jobba i trädgården, måla hus och klippa gräs. Dammsuga, gå ut med hundarna och ta en promenad hade ju varit drömmen just nu.. Och tvätta fönster..
Är väldigt nervös för operationerna, men inser ju att de är nödvändiga. Får hoppas att det inte dröjer för länge.

Linda är väldigt nöjd med sin nytapetserade lägenhet - Thomas hjälpte henne i veckan. Han är så gó min fine gubbe!

 
Det syns inte så bra, men dödskallarna är gjorda av silverblommor,
tapeten är mattsvart och så fladdrar det runt blanka, svarta fjärilar
Bilden gör inte tapeten rättvisa, den är faktiskt jättefin!
 
 
I morgon blir ett ny sväng till Varberg. Linda och jag åker och hämtar upp mamma för ett besök hos Anneli. Det ska bli mysigt :)
 
Veckans Real Life handlade om dolda talanger. Jag missade det den här gången. Och det är väl lika bra, för just nu känner jag mig inte speciellt bra på någonting.
Får ta nya tag nästa vecka istället..
 
Kramar på er3 kommentarer:

 1. Det där med att du inte tycker du är bra på nånting är bullshit, du är BÄST på ALLT! Speciellt bäst på att vara världens bästa mamma! <3

  SvaraRadera
 2. Men gumman!
  Du verkar ha det jobbigt nu och VISST har du dolda talanger. Det gäller bara att se dem. Det är det som RL oftast handlar om, att hitta nya sidor av sig själv.
  Fast inte denna veckan. Nu är det bara kalas ;)

  Hälsningar
  Yohanna
  nu är det dags igen:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/may/real-life-esc-2013-2.html

  SvaraRadera