tisdag 5 augusti 2014

Njuter av sommaren

Skrivklådan lyser fortfarande med sin frånvaro som ni märker! Tänker att jag får ta tag i det när det inte är så himla gott väder.
För även om det nu är svalare igen, och det faktiskt regnar en del, har ju den här sommaren varit otroligt varm och fin. Regnet har hållit sig borta, vilket min älskade sambo är mycket nöjd med. Gräsklipparen har inte behövts ta fram så mycket, och inte den stora dammsugaren heller. Så jag har kunnat fixa städningen och hundarna har släpat in minimalt med skräp. Himla bra kan man väl säga :)

Så här har jag tillbringat en del av sommaren..

Vad mer då?
Tja, ett sommarkalas har gått av stapeln. Det blev liksom ett hopdrag av  familjens födelsedagar på en gång. Vi hade en härlig eftermiddag och kväll, tråkigt nog utan pappa och Elisabeth som inte kunde komma.
Thomas har ju ingen semester kvar, men han har en del kompledigt att ta ut, så det blir ganska goa ledigheter emellanåt ändå. Vi har inga planer på att åka någonstans, men det är ju ändå gott med lite ledigt. Nu när vi inte har en massa renoveringsmåsten utan kan ta det lugnt blir det extra skönt att bara mysa.
Nu är det bara balkongräcket kvar. Vi planerar iofs att bygga en altan, en ny parkeringsplats och fixa gångarna men det blir inte i år. Möjligtvis planterar vi en häck av något slag i slutet av sommaren. Vi är ganska trötta på en del som inte alls förstår varför vi inte gillar att deras hundar pinkar på krusbärsbuskarna, och skiter i vår trädgård. Vi hade tänkt ett plank först, men det kräver en hel del grund- och förarbete så just nu lutar det åt en enkel tujahäck. Enkelt och fint. Och ganska billigt som bonus :)

Nu har innebandyn börjat.
Jättekul, tränarna verkar vara väldigt goa och kemin funkar bra. Spelarna är väldigt unga, men verkar mogna, motiverade och väldigt roliga.
Men oj, så svårt det är att komma ny i en klubb och inte ha en aning om hur något fungerar! Har ju haft det enkelt förut, för jag kunde ha alla gamla listor som mallar för den nya säsongen, jag visste precis var allt fanns och vem som gjorde vad  - även om jag gjorde det mesta själv.
Nu kommer jag in i en färdig organisation och det är verkligen roligt. Men svårt. Och spännande.
Och jag är helt förvirrad och börjar bli ganska nervös, för första matchen är på lördag och jag har ingen koll alls på någonting överhuvudtaget. Typ.
Men det kommer nog att fixa sig.
Tror jag...
Jag har iaf lyckats ta mig över sargen utan hjälp och utan käpp flera gånger!
Och nästan graciöst.
Åtminstone utan att välta den..


I lördags var Linda och jag hos den här goa mamman och åt middag!
Mysigt och jättegott, vi gjorde renskavsgryta


4 kommentarer:

 1. Fin bild du har "tagit"... ;) ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry, glömde skriva att det var du som tog fotot, fixar det sedan!
   Kramen

   Radera
 2. Nääää, gör inte det!!
  Jag skojade ju bara... :-D
  Får jag ta den översta? Tycker att den är så fin...*hehehe*
  Låt nu det vara som det är, annars hamnar "den bilden" på fb. ;)
  Kraaaam!!

  SvaraRadera