torsdag 3 december 2015

Sjukfrånvaro


Har varit väldigt ynklig ett par dagar. Mått illa och känt mig risig sedan i lördagskväll, och i måndags kväll var det dags. Frukost, lunch och middag kom i retur, huvudet kändes som all världens baksmälla slagit till. Idag är det bättre, men är ganska darrig ännu. Tror inte på vinterkräken, utan det var nog något annat.

Så det blir vila från träningen hela veckan. Vi möter Stenungsund på lördag och den matchen vill och kan jag inte missa. Som det ser ut nu så lär det var detta lag vi kommer att slåss om seriesegern med.

Kvällen har varit mysig. Daniel och Linda kom hit,på middag. Vi har suttit och bokat flygbiljett för Daniel, han och Karin har bestämt att han ska ta svängen om Sydney på vägen hem från Thailand. Två veckor blir det förutom de tre i Thaland, och vi fick fixat visum medan vi ändå höll på. Det blir en härlig resa för min son!

Linda fick besked om att hon får hemtjänst. Det var inga problem överhuvudtaget, har bara tagit lite drygt en vecka. Tänk om allt gick så smidigt! Nu ska det bara in lite papper, sedan får hon hjälp med städ och tvätt. Så skönt för henne, nu kan hon kanske orka lite sådant hon tycker om, som att baka lite och laga mat lite oftare.
Det var faktiskt handläggaren på FK som gav oss tipset, vi trodde inte det var en reell möjlighet. Vi trodde att man var tvungen att ta städhjälp privat, och det kostar ju en del. Men det behövdes alltså inte. Smidigt är det också. Numera kan man ändra lite på vad man vill ha hjälp med, inom en ram. Tvätten hämtas av en tvättfirma, så hon behöver inte boka tvätt-tid. Dessutom kan hon få en tid som passar henne.
Ska bli intressant att se hur det fungerar efter ett tag!

Nu ska detta trötta kronvrak maka sig i säng.
G'natt ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar