måndag 14 december 2015

Nordisk Juniorvinnare 2015 och tidig julmiddag
Så här ser en nybakad Nordisk Juniorvinnare ut - när hon är ute och busar i skogen med sin matte!
Grattis Mia och Marianne - ni är superduktiga! ♥


Nu börjar det blir lite julstämning iaf. Rimfrosten har lagt sig tungt, och vi har fått bryta loss is från bilfönstren.. ;)

Igår kom Linda, Daniel, Mikael och Mona på en liten julmiddag. Killarna åker ju iväg till andra sidan världen på söndag och Mona firar julafton som med Ronny och Annika som vanligt.
Det blev ett minijulbord med det viktigaste enligt Daniel - skinka, köttbullar, korvsnuttar, Jansson, rödkål, ris a la malta med saftsås, lussebullar och skumtomtar.
Julgranen fick komma fram lite tidigare, och tomtarna också men det känns bara mysigt. Brukar ha lite separationsångest efter nyår - tycker det blir så mörkt och kallt när alla julstakar och röda dukar försvinner - så jag drar gärna ut på det lite.. :)
En väldigt trevlig kväll blev det. De glömda mobilernas afton dessutom. Först hade Mona glömt sin hos sin syster, och till min stora förundran (och förtjusning!) låg Lindas kvar här när Thomas kört hem henne. Så det fick bli en extrasväng :D

Idag blir en lugn dag.
Hjälpmedelscentralen har precis varit och hämtat min arbetsstol. De skulle hämtat den för längesedan men något gick fel i kommunikationerna. Den var go att ha efter operationen, men nu stod den bara och samlade damm. Dessutom finns det säkert någon annan som behöver den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar