tisdag 10 november 2015

Så trött

Just nu är jag så trött, kroppen känns som betong, ömmar och värker och i skallen är det bara en tuggummiliknande, dunkande, seg massa. Har sovit dåligt ett tag, vilket nog mest beror på frustration, oro, ilska och funderingar. Linda's problem med underbar läkare som slutar och oron hur hon/vi ska hitta en ny, Försäkringskassan som mest verkar anse att de som söker hjälp är mest till besvär, funderingar runt vår underliga syn på människor som behöver hjälp och stöd i allmänhet och gamla, sjuka och flyktingar i synnerhet. 
Tycker det är obehagligt och skrämmande med allt hat som kommer till ytan. Jag förstår mekanismerna, men kan inte acceptera det. Aldrig.

Stannade hemma från träningen ikväll, kroppen sa helt enkelt ifrån. Vi vann en fin vinst i helgen igen, väldigt skönt. Tror att det börjar sätta sig i laget, de börjar hitta varandra och komma på strategier som verkar fungera. Framförallt inställning har tagit stora kliv, väldigt bra.

Och så ett himla gott tips! Som viktväktare letar man ju hela tiden nyttiga, poängfattiga godsaker. Och Linda, som är superbra på att testa nytt, rekommenderade Skånemejeriernas Yoghurtkvarg. Den är laktosfri och sockerfri. Har varit lite tveksam, men idag köpte jag ändå en burk, Tahitivanilj. "Råkade" doppa fingret och smak.. Himmel och pannkaka så gott! Linda har testat jordgubb/lime och ananas/kokos också och de är nu ett frukostvalet nummer ett för henne. Hon äter med havrekuddar och lite frysta bär och tycker att hon står sig bra på det. 
Jag tänker testa med ett tärnat äpple med lite kanel i kväll som mellanmål..
Och nej, detta är inget sponsrat inlägg ;)

1 kommentar:

  1. Nej, hatet får vi aldrig acceptera, men det tar på krafterna att kämpa emot. Särskilt om man mår dåligt. Håller tummarna för att dottern hittar en bra läkare.

    SvaraRadera